2017~2021년에는 아크릴니트릴의 vertoonde de hoofdmarktprijs가 stijgende-dalende-oscillerende opwaartse 트렌드로 전환되었습니다.De prijsbeïnvloedende Factoren kunnen natuurlijk niet los worden gezien van verschillende Factoren zoals de kostenzijde, de aanbodzijde, de vraagzijde, enz.

 1648094462

 

De Volgende valgende acrylnitril kunnen worden onderverdeeld : kostenzijde (grondstof propyleen, ammoniak), aanbodzijde (prijs van acrylnitril), acrofwa a vaceatse, vraagzijde (drie belangrijijijde, vraagzijde) 라일, 아크릴 아미드, 수출 볼륨).Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat de correlatie tussen de kostenzijde en de prijs van acrylnitril hoog is, waarbij de correlatiecoëfficiënt tussen de belangrijkste grondstof, 프로필렌, en de prijs van acrylnitril in de afgelopen vijf jaar maar liefst 0,81 bedroeg, gevol gd 도어 합성 암모니아크 .아크릴로니트릴 제품과 관련된 아크릴아미드 제품의 상관 관계는 아크릴로니트릴 제품의 기본 요소로 작용하는 효과에 대해 설명하고 있습니다.Het uitvoervolume van acrylnitril, dat van groot belang is voor de markt, heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,63 met de prijs van acrylnitril, hetgeen wijst op het toenemende effect van de uitvoer op de prijs van binnenlandse bronnen na de uitbreiding van de binnenlandse produktiecapaciteit voor 아크릴니트릴.

 van de ontwikkeling van de kosten van acrylnitril en grondstoffen 분석

 

Kosten: Er zijn momenteel 11 acrylonitril fabrieken in productie in China, waarvan alleen Shandong Kruger 및 Shandong Haijiang 업스트림 hebben geen 공급 원료 프로필렌 고유 스타운, 프로필렌 스턴 퍼센티지 반 미어 댄 80%, 메 드 벨랑릭스테 공급 원료 프로필렌 상관 관계는 호거, 데제 상황은 매우 눈에 띕니다 2020년. 2020년에 아크릴로니트릴 Zhejiang Petrochemische nieuwe installaties zullen naar verwachting in gebruik worden 게놈, 조합으로 de volksgezondheid gebeurtenissen die van invloed zijn 아크릴로니트릴 터미널 De vraag naar acrylnitril en de belangrijkste stroomafwaartse vraag naar propeen hield aan, en de prijs van acrylnitril en de belangrijkste grondstof 프로필렌은 eens omgekeerd, en de rentabiliteit van acrylnitrilfabrieken werd aanzienlijk gedrukt, en de steun aan de kostenzijde werd meer en meer duidelijk였습니다.Sinds 2021은 아크릴 니트릴 aanzienlijk toegenomen을 충족하는 국제적인 steun voor de bevoorrading입니다. en is de Impact op de kosten in de loop van de tijd afgezwakt, terwijl de Impact op de kosten naar verwachting zal toenemen met de ingebruikneming van nieuwe acrylnitrilfabrieken in het vierde k 워타알 .

 Productie van acrylonitril tegenover drie belangrijke 다운스트림 소비량

 

기본 요소는 배신과 배신에 대한 정보입니다. 엘크 제품의 상관관계를 분석하여 아크릴니트릴 제품의 상관 관계를 분석하고 아크릴니트릴 제품을 생산할 때 사용하는 기본 요소입니다. 이다 .Reden hiervoor는 아크릴니트릴의 기본 구성 요소 중 하나입니다.

 

2017년에는 Qilu Petrochemical의 제품이 아크릴로니트릴 토우와 함께 시장에 출시되었습니다.Hoewel vanaf 2018 130.000톤 Shandong Haijiang, 260.000톤 Jiangsu Srbang II, 260.000톤 Zhejiang Petrochemical Phase I 및 260.000톤 Zhejiang Petrochemical Phase II nieuwe fabrieken geleidelijk in gebruik werden 게놈, deden zich in verschillende jaren echter van tijd to t tijd andere sluitingen van fabrieken voor voor grote reparties, in Combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril en andere omstandigheden, zodat de aanbodzijde van de fabriek een zwaardere Stepel drukte op de acrylnitrilprijzen, wat resulteerde in productprijzen uit het oogpunt van de gegevens De correlatie met de verschillende Fundamentele Factoren 지고 있다.

 

De Komende에서 11 월 12 일 Zal de Stroomafwaartse vraag naar acrylprodukten het laagseizoen ingaan, terwijl de belasting van sommige acrylamidefabrieken zich enigszins heeft hersteld, maar er word worlfabrry acrywe acrywe acrywe acrywe 게놈.
Bovendien wordt verwacht dat, nu de binnenlandse acrylnitrilcapaciteit vrijkomt, de uitvoer zal blijven toenemen en dat de exportvraag ook een aanzienlijke invloed zal hebben op de binnenlandse acrylnitrilprijzen.

 

2022년에 아크릴니트릴의 가격이 배반되었고, 2022년에 850,000톤의 새로운 용량이 발생했습니다.2022년에 ABS 생산 용량은 versnellen에 이르렀고, waarbij naar는 3백만 톤의 새로운 용량을 gebruik zal worden 게놈에서 만났고, howel het acrylnitrilverbruik은 600,000톤에 달했습니다.Aangezien de new ABS-capaciteit naar verwachting in de tweede helft van volgend jaar op gang zal komen, zal het effect van de kosten van en de Fundamentele Factoren voor acrylnitril op de prijzen echter groter worden en zal de totale prijsmarge voor acrylnitril in 2022 Wellicht niet 2021년에는 zo hoog zijn도 마찬가지입니다.


게시 시간: 2022년 3월 24일